REFERANSER BOKDESIGN

Det er ekstra hyggelig å jobbe med bøker når man ser at bokdesignen faller i god jord. At bøkene tiltaler målgruppene i så stor grad at de havner høyt på betselgerlistene er alltid en god målestokk, og gleder meg hver gang det skjer. Men kanskje viktigst av alt er når forlag og forfattere er tilfredse og setter pris på arbeidet som er gjort. Her er noen av tilbakemeldingene Passion&Prose har fått så langt:
Stacks Image 818
«Trygve er den beste!»
Arve Juritzen, juritzen forlag
Stacks Image 891
«Skogrand er en veldig allsidig designer, som lytter til kunden, leverer en bredde og variasjon i arbeidet sitt og som alltid gjør en god jobb!»
Agathe Skappel, Pantagruel forlag
Stacks Image 883
«Når mine bøker er ferdige, gir jeg Trygve 2-3 stikkord om hvordan jeg ser for meg omslaget. Og det er hva han trenger; han er alltid spot on
Jan-Erik Fjell, forfatter
Stacks Image 857
«Vi er så begeistret! Trygve Skogrand har laget et stort antall forsider for oss – alle spesielle og tilpasset innhold og målgruppe. Han har designet en rekke bøker og gjør alle jobbene like grundig og godt – fra enklere akademiske publikasjoner der innholdet er stilfullt presentert – til kompliserte fullillustrerte praktbøker som er like lekre som de er forskjellige.»
Elisabeth Johansen, Orkana Forlag
Stacks Image 865
«I have said it before and I'm sure that I'll say it many more times in the future - THIS BOOK IS AWESOME! and so much more than I anticipated it would be. You have outdone yourself and should be very very proud.»
Cecilia Samartin, forfatter
Stacks Image 783
«Dette er så utrolig utrolig bra!! Tusen takk for en fantastisk jobb som alltid :) Deilig å jobbe med designere som leverer gang på gang på gang!»
Tone Bollerud, Pantagruel forlag
Stacks Image 831
«Flott bokdesign, rask og effektiv prepress og kvalitet i alle ledd. Vi er svært fornøyde med arbeidet Passion&Prose har utført med en rekke av våre utgivelser både når det gjelder formgivning og tekst.»
Odd Nordhaug, forlag1
Stacks Image 794
«Skogrand arbeider stilsikkert, er idérik og bidrar til prosjektet med verdifull kompetanse. Vi er svært fornøyde med resultatet og tilbakemeldingene utenfra har også vært entydig positive.»
Heidi J. Andersen, IKO-forlaget
Stacks Image 909
«Trygve er flink til å ‘catche’ hva vi er på jakt etter og jeg stoler alltid på at han leverer
Renate Øyum, juritzen forlag
Stacks Image 917
«Trygve er kreativ og profesjonell og er villig til å trå til når det brenner som verst. Vi har hatt gleden av å benytte Passion&Prose til en rekke av våre bokomslag og kommer til å fortsette med det.»
Morten Mørch, Bastion forlag